Februárban egy különleges, egyedi hangzású est keretében Hollywood legjobb filmzenéi Magyarországra érkeznek. A német születésű, Oscar-, Grammy- és Golden Globe-díjas Hans Zimmer korunk egyik legismertebb zeneszerzője, akit Hollywood leginnovatívabb tehetségeként tartanak számon. Tovább

Hans Zimmer jövő nyáron ismét koncertet ad Budapesten. A német származású, Los Angelesben élő Oscar-díjas filmzeneszerző az MTI-nek elmondta, hogy otthon érzi magát Európában és Magyarországon is, valamint az is elárulta, hogy az új műsorban meglepetésre is számíthat a közönség.

Tovább

Három, műfajában és stílusában különböző szabadtéri hangversenyt rendeznek augusztusban a Parti-Túra Szolnoki Szimfonikus Nyár 2016 elnevezésű fesztiválon, a filmzene és az orgonamuzsika mellett operett is lesz – mondta el a programsorozatot beharangozó csütörtöki sajtótájékoztatón a Szolnoki Szimfonikus Zenekar Nonprofit Kft. ügyvezető szakmai igazgatója.

Tovább

Rihanna a „kockák” álma lehet: nem csak tehetséges és csinos, de kiskora óta rajong a Star Trekért is. Ezért nagy megtiszteltetésként érte az énekesnőt, hogy a hazánkban július 21-én mozikba kerülő Star Trek: Mindenen túl című film végén felcsendülő dal előadására őt kérték fel.

Tovább