love-rosie-3

Rachel és Ross 10 évadon át szenvedett, míg végre egymásra talált, és azt hittük, ezt már tényleg nem lehet überelni. Nos a filmbeli Rosie és Alex mégis képesek voltak erre mindössze bő másfél óra alatt. Ami azonban nagyon okos és átgondolt szálakkal működik egy sorozatban, abból szinte semmit nem látunk ez esetben. Meglepően szép fényképezés és meglepően elnyújtott barátok-vagyunk-de-közben-szerelmesek-is szenvedés adja az Ahol a szivárvány véget ér velejét.

Tovább

asef2

Jon Favreau szerethető figura. Feltehetően azonban nem ez volt az indok, amivel A Vasember rendezője meg tudta nyerni sztárbarátait, hogy vállaljanak szerepet gasztrós, indi one-man show-jában, A séfben – az sokkal inkább a jó alapanyag volt.

Tovább

mortdecai_2_johnny_depp_shows_off_a_side_we_haven_t_seen_from_him_johnny_depp_s_mortdecai_strange_dark_jay_gatsby_like_moron

Johnny Depp ismét egy excentrikus figurát alakít, ezúttal a legújabb Grand Budapest Hotel-hasonmásban. A Mortdecai egy összecsapott, olcsó humorban dúskáló vígjáték egy simlis műkincskereskedőről, amelyből hiányzik minden, ami párfilmjét többszörös Oscar-jelölté tette. Tovább

griff

Sokan láthatatlannak érzik magukat, mások éppen hogy láthatatlanná akarnak néha válni, és olyanok is akadnak, akik tökéletesen elégedettek a láthatatlanság skáláján elfoglalt helyükkel. Amire azonban a legtöbben vágyunk, de csak néhányunknak adatik meg igazán, hogy valaki lásson minket, olyannak, amilyenek valójában vagyunk. Ezen állapotok sorát mutatja be igen szórakoztatóan a maga sajátos romantikus-, akció- vígjáték/dráma keverékében a Griff, a láthatatlan.
Tovább

09132010_JamesGunnSuper

Hát a Superről sok mindent lehet mondani, azt viszont sajnos nem, hogy szuper lenne. James Gunn sztárparádés zsiványkodása humortalan és lehangoló filmet eredményezett, ami azonban vígjátéksága ellenére sokkal komolyabban beszél az elkeseredettség és kicsinyesség természetéről, mint azt elsőre gondolnánk.

Tovább

Defendor - A Véderő

Arthur Poppingtonnak (Woody Harrelson) elmezavar jutott szupererő helyett, ám ez nem akadályozza meg abban, hogy éjszakánként szuperhősgúnyát öltsön és szembeszálljon a rosszakkal. Sőt, épp ez a felnőtt testbe zárt gyermekiség teszi elég vakmerővé ahhoz, hogy az esetleges kockázatokkal nem számolva álljon ki a legveszélyesebb gengszterekkel is. Szomorú történet az övé, melyben a gyermeki igazságérzet találkozik a rideg valósággal.

Tovább