crisis_in_six_scenes_woody_allen_barber

Az Amazon általában úgy működik, hogy a bizonyos időközönként piacra dobott első részek alapján azokból készítenek sorozatot, amelyeknek a legjobb a nézői visszajelzése. Tiszta sor, ehhez nem kell atomtudósnak  lenni, mint ahogy azt sem nehéz kitalálni, miért tettek kivételt Woody Allennel. A végeredmény tükrében viszont az a biztos tipp, hogy ebből nem fognak rendszert csinálni. Tovább

silicon_valley

Az utóbbi évtizedben felemelkedő Szilícium-völgyről mint a világmegváltó terveket dédelgető tech startupok melegágyáról  ezidáig nem sok film vagy sorozat készült, így a Hivatali patkányok című kultfilmet rendező Mike Judge szériájának abszolút helye van a többnyire ismétlődő témákat feldolgozó sorozatok aktuális dömpingjében. Az HBO garantálja a minőséget, az alkotók az ütős forgatókönyvet, a többnyire standup comedy műfajából érkező színészek pedig a humoros karaktereket. Mindezek ellenére van egy kissé zavaró elem a sorozatban.

Tovább

nine-lives

Az internet cicafetisizmusa Kevin Spaceyt kandúrrá változtatta a Kilenc életben, ami elsősorban Barry Sonnenfeld rendező macskapiszkaként értelmezhető. Ironikus, hogy szinte csak a főszereplő Szőrmók úr cukisága az egyetlen élvezhető dolog a filmben.

Tovább

lifeafterbeth

Jeff Baena újabb darabbal gyarapítja az egyébként is igencsak népes zombifilmek táborát: csak valahogy felemás munkát végez. Amennyire ötletes és feszült tempójú az egyébként frappáns címen futó Life After Beth első fele, annyira értelmetlen, túlzó és parodisztikus a folytatás.
Tovább