Lengyel Balázs - A répa

Lengyel Balázs a napokban kezdi el forgatni első nagyjátékfilmjét, Lajkó cigány az űrben címmel. A múlt században játszódó fekete komédia a szovjet űrprogramot gondolja újra, melyben hatalmas szerep jut Magyarországnak.

Tovább

ghostbusters-2016

A júliusban érkező legújabb Szellemirtók film kapcsán több meglepetéssel is várja a rajongókat az AXN műsora. Újranézheted a korábbi klasszikus eredetiket, és egy különleges kreatív stáb által összerakott szpot-sorozat is vár rád, hogy hangulatba kerülj a film premieréig!
Tovább

nice-guys-ryan-gosling-russell-crowe-1024x576

Shane Black érti a csíziót: kifinomult a stílusérzéke, szarkasztikus a humora és egy tisztességes történetet sem esik nehezére összepakolni – a Rendes fickók az utóbbi évek legkirályabb vígjátéka, amit már csak a hibátlan soundtrackért is érdemes megnézni.

Tovább

kinopoisk.ru

Mike van Diem, holland rendező 18 év kihagyás után állt újra kamera mögé, előző filmje, a Karakter anno megnyerte a legjobb idegen nyelvű filmért járó Oscar-díjat. Tavalyi alkotása,  A meglepetés egy olyan világba kalauzol minket, amelyben megrendelhetjük a saját halálunkat egy népszerű „utazási irodán” keresztül. Tovább