Hírek

A Kaliforniai álommal nyit a Velencei Filmfesztivál

kaliforniai_alom_1A Kaliforniai álom (12E) című romantikus film díszbemutatójával ma este megkezdődik a 73. Velencei Filmfesztivál.

A Whiplash Oscar-jelölt író-rendezőjének, Damien Chazelle-nek a legújabb alkotása a neves fesztiválon 19 filmmel száll versenybe az Arany Oroszlánért. Alberto Barbera fesztiváligazgató közleményében kiemelte, hogy a Kaliforniai álom egy olyan csodálatos film, ami az amerikai musicalek aranykora előtt tiszteleg. Chazelle ismét egy egyedi alkotással állt elő: a film lenyűgöző képi világa, a romantikus tánc-, és dalbetétek, a látványos díszletek nemcsak a mozgókép története és Los Angeles városa előtt tiszteleg, de az álmaikért küzdő művészek előtt is.

Az Emma Stone és Ryan Gosling főszereplésével készült Kaliforniai álom egy jazz-zongorista és egy feltörekvő színésznő szerelmi történetén keresztül enged betekintést ebbe a varázslatos világba. A további szereplők között az Oscar-díjas J.K. Simmons és a többszörös Grammy-díjas, Golden Globe-, és Oscar-díjas John Legend is megtalálható.

https://www.youtube.com/watch?v=uCf5_iyJa_w&feature=youtu.be

A Kaliforniai álom legközelebb a szeptember 8-án kezdődő Torontói Filmfesztiválon lesz látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com