Hírek

A kínaiak támogatják Tom Cruise-t

jack-reacher-nincs-visszaut-jelenetfoto-07Jelentős kínai támogatást élvez Tom Cruise új filmje, a Jack Reacher: Nincs visszaút. A Huahua Media és a Shanghai Film Group finanszírozza a produkció kínai forgalmazását.

A Jack Reacher-filmeket gyártó Paramount stúdió és a kínai partnercégek kapcsolata gyümölcsöző múltra tekinthet vissza, együttműködtek a legutóbbi Star Trek-epizód és a Transformers – A kihalás kora kínai forgalmazásában is. Előbbi produkció 62 milliós, utóbbi 300 milliós bevételt ért el Kínában, amely Hollywood egyik legfontosabb piacává vált az elmúlt években. Az SFG egyébként a minap a legnagyobb német filmgyártó céggel, a Studio Babelsberggel is együttműködési megállapodást írt alá.

A Jack Reacher: Nincs visszaútban Cruise-nak egy volt kollégáját (Susan Turner) kell tisztáznia, akit kémkedéssel vádolnak. Az első Jack Reacher-film 218 millió dolláros összbevételt ért el, stabilan megágyazva a Lee Child bűnregényeiből készülő franchise-nak.

A Jack Reacher: No Way Back hazai bemutatója: 2016. október 20.

Címkék

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com