Hírek

A Simpson család az első egyórás epizóddal jelentkezik jövőre

simpsonsJövőre első ízben egy egyórás epizódot is láthatnak a nézők az októberben a 600. részével jelentkező Simpson család című népszerű animációs sorozatból.

A szériából korábban egészestés mozifilm is készült, de egyórás tévés epizóddal még nem találkozhatott a közönség. Al Jean, a sorozat vezető producere a hír bejelentésekor azzal tréfálkozott: imádkozik, hogy „ne ez legyen az utolsó dolog, amit a nézők Trump beiktatása előtt láthatnak” – idézte kedden a BBC News.

Az animációs sorozat rendkívüli kiadásában Taraji P. Henson és Keegan-Michael Key lesz a két sztárvendég. Henson egy zenei mogul felesége, Praline hangját kölcsönzi, Key pedig Jazzy Jamesként szólal meg, aki Praline, Homer és Bart társaságában segít bosszút állni Burns úrnak, akit a zenei mogul döntött csődbe. Az Amerikában januárban adásba kerülő epizód a The Great Phatsby címet kapta a The Great Gatsby (A nagy Gatsby) című film nyomán. A Simpson család 28. évada szeptember 25-én kezdődik.

Augusztus elején a film két főhőse, Marge és Homer Simpson egy kampányvideóban tűnt fel, és megállapodtak, hogy Hillary Clintonra fognak szavazni az elnökválasztáson. A videón a republikánus elnökjelölt az A. Hitler: Nagy beszédek című könyvvel látható.

Amikor Homer jelzi, hogy esetleg Trumpra szavazna, Marge kijelenti: „Ha rá voksolsz, kérdésessé válik, hogy egyáltalán akarok-e még veled lenni”. Mire Homer így válaszol: „Hát így lettem én demokrata”.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com