Hírek

A Sundance channel bemutatja a Rectify 3. évadát

rectifyA Sundance Channel október 4-én 22:00 órától mutatja be a hazai nézőknek a 2015-ös Peabody-díjas Rectify 3. évadát.

A Rectify Daniel Holden (Aden Young) életét követi, aki visszatér kisvárosi otthonába, miután közel két évtizedet töltött börtönben, halálraítéltként. Daniel majdnem a teljes felnőtt életét azzal a tudattal élte, hogy meg fog halni. Hazatérése után a múltjával kell szembenéznie, és elkezdenie egy valamelyest “normális” életet. Küzd a 20 év alatt gyökeresen megváltozott világ mindennapjaival, közben mindenkire, akivel csak találkozik, valamilyen hatást gyakorol, a szűk családjától kezdve a barátain át a vele ellenséges embertársaiig, abban a kisvárosban, ahol élt, és ahol annak idején a kegyetlen gyilkosság történt.

Az első öt részt a Sundance Channel október 2-án, 13:00 órától, megszakítás nélkül vetíti. A 6.-10. részeket másnap, szintén 13:00 órától lehet felfrissíteni.

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com