Hírek

A Trónok harca és a Better Call Saul is esélyes a forgatókönyvírók céhének díjára

Trónok harca (Game of Thrones) második évad

Trónok harca (Game of Thrones) második évadA Totál szívás előzményeként készült Better Call Saul és a Trónok harca is esélyes az amerikai forgatókönyvírók céhének (WGA) díjára.

A WGA csütörtökön hozta nyilvánosságra díjának jelöltjeit a televíziós, újmédiás, rádiós és reklámfilmes forgatókönyvek kategóriáiban. A győztesek február 13-án vehetik át a díjat egy New Yorkban és Los Angelesben egyidejűleg megrendezett ceremónián.

A legjobb dráma-, vígjáték- és új sorozat kategóriáját túlnyomó részt a kábel- és az internetes szériák uralják. Az AMC Better Call Saul-sorozatának forgatókönyve a Trónok harca, az Amerikaiak és a Mr. Robot szkriptjével küzd a legjobb drámasorozat díjáért. – ismertette a deadline.com filmes portál.

A vígjátéksorozatok forgatókönyvei közül Az alelnök, az Amazonnál készült Transparent, a Netflixnél sugárzott Unbreakable Kimmy Schmidt, a Broad City és a Szilícium-völgy kaphat díjat.

A legjobb új sorozatok mezőnyében jelölést kapott a Better Call Saul, a Bloodline, az Unbreakable Kimmy Schmidt, a Mr. Robot és a The Last Man on Earth.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com