Hírek

Alakul a Feláldozhatók harmadik csapata

expendables (1)Bizony, bizony, egyre durvább az öregfiúkat felvonultató, immáron trilógiává bővülő Feláldozhatók szereplőgárdája: ezúttal Mel Gibson és Antonino Banderas bólintott rá, hogy csatlakozik az aprításhoz – olvasható a Deadline cikkében.

Bruce Willistől sajnos el kell búcsúzniuk a rajongóknak – de nem kisebb név helyettesíti őt majd Sylvester Stallone produkciójában, mint Harrison Ford. Banderas tuti döntés, két Zorro-film, a Bérgyilkosok, és a Robert Rodriguez-féle Desperado és a Volt egyszer egy Mexikó után igazi akcióikonnak számít, Mel Gibson – bár ő is a háta mögött tudhatja a Mad Max és a Halálos fegyver sorozatot – állandó balhéi miatt már rizikósabb vállalás. Az első két rész 600 millió dolláros bevétele után azonban, ennyi kockázat talán belefér…

A sorozat harmadik részét Patrick Hughes rendezi, aki Stallonéval közösen jegyzi a forgatókönyvet is. A sztárparádét Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Mickey Rourke, Wesley Snipes ls Jackie Chan erősítik.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com