Hírek

Angela Lansbury is csatlakozott a Mary Poppins-folytatás szereposztásához

Mary Poppins

Angela Lansbury játssza majd a léggömbös nénit a Mary Poppins visszatér című Disney-filmben – számolt be a brit The Independent online kiadása.

A 91 éves Golden Globe-díjas és Oscar-életműdíjas színésznő, akit több televíziós sorozatból (Gyilkos sorok, Különleges ügyosztály) is ismerhetnek a nézők, legutóbb a Mr. Popper pingvinjei és a Driving Miss Daisy című filmekben jelent meg a filmvásznon.

A 2018 karácsonyán mozikba kerülő mesefilm szereposztásáról korábban már kiderült, hogy a csodálatos nevelőnőt Emily Blunt alakítja, Lin-Manuel Miranda a lámpagyújtogató szerepét kapta, a 91 éves Dick van Dyke pedig, aki ötven éve az eredeti Mary Poppins-filmben is feltűnt, szintén játszik egy kisebb epizódban. A további szereplők között van még Ben Wishaw, Emily Mortimer és Colin Firth is.

A Mary Poppins című zenés filmet Julie Andrews főszereplésével 1964-ben mutatták be. A Disney évek óta dolgozik a folytatáson. A filmet Rob Marshall rendezi P. L. Travers regényei nyomán. A musical forgatókönyvét David Magee írta. A film zenéjét Marc Shaiman komponálja, az eredeti betétdalokat szintén Shaiman szerzi, a dalszövegíró Scott Wittmannel.

A Mary Poppins visszatér az 1930-as évek gazdasági válságának idején játszódik Londonban. Jane (Mortimer) és Michael Banks (Wishaw) már felnőttek, és egy családi tragédia után Michael három gyerekével együtt felkeresi egykori nevelőnőjüket, Mary Poppinst.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com