Hírek

Antonio Banderas részeges kubai zsaru bőrébe bújik

antoniobanderas Sorozat készül a népszerű kubai író, Leonardo Padura négy részes detektívsorozatából, amely a Havana Quartet címet kapta. A könyvek különc nyomozóját Antonio Banderas alakítja majd – írja a comingsoon.net.

Chris Albrecht jelentette be a hírt a TCA-n (Television Critics Association), miszerint a Starz és az Entertainment One Television közös produkcióként készíti el a Havana Quartet című drámasorozatot. Padura négy krimije alapján (Havana Blue, Havana Gold, Havana Red és Havana Black) a produkció pilot részét Eduardo Machado, szintén ismert kubai szerző írja majd.

Banderas a produceri teendőket is ellátja Peter Nadermann (Nadcon Film), Jennifer Kawaja és Julia Sereny (Sienna Films) oldalán. Szerepe alapján pedig egy komoly alkoholproblémákkal küzdő, de romantikus felügyelőt alakít majd, aki írói ambíciói ellenére inkább a bűnfelderítés mellé állt.

A készítők reménykednek benne, hogy egy nemzetközi sztár bevonásával még több nézőhöz juthat el a sorozat, mélyebb, szélesebb és igazabb képet adva Kubáról. Albrecht szerint ez egy tökéletes alkalom rá, hogy megmutassák mindazt, amit egy átlagos turista sosem láthat, tapasztalhat, ha az országba látogat.

A sorozat premierjéről egyelőre becslések sincsenek, az biztos, hogy az eOne stúdiójában készülő darab előreláthatóan egy órás részekből fog állni, és a forgalmazása nemzetközi lesz.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com