Terminator GenisysRemek karakterposztereket és néhány érdekes infót engedett útjára a Terminator Genisysről a gyártó Paramount stúdió. Vigyázat, spoilerek is lehetnek!

2015. július 2-án mutatják be hazánkban a Terminator-sorozat ötödik részét. A történet szerint John Connor (Jason Clarke), az ellenállás vezetője visszaküldik 1984-be Kyle Reese-t (Jai Courtney, aki a Die Hard 5-ből lehet ismerős), hogy megvédje Sarah Connort (Emilia Clarke). Csakhogy egy váratlan esemény kapcsán megtörik az idővonal, és Reese egy ismeretlen múltban találja magát, ahol nemcsak hihetetlen képességű idegenek segítik az útját (Arnold Schwarzenegger), de kegyetlen új ellenségek is. A küldetés talán lehetetlen: visszaállítani a jövőt.

Hirdetés

A hírek szerint Byung-hun Lee karaktere biztosan egy egy T-1000-es lesz, tehát valószínűleg hasonló képességgel bír, mint Robert Patrick főgonoszként a T2-ben. Schwarzenegger még mindig egy T-800 darab, de most az is kiderült, hogy – vigyázat, potenciális spoiler-veszély! – John Connor maga egy terminátor, konkrétan egy T-3000-es.

Íme a poszterek:

terminator-genisys-poster-arnold-schwarzenegger terminator-genisys-poster-byung-hun-lee terminator-genisys-poster-emilia-clarke terminator-genisys-poster-jai-courtney terminator-genisys-poster-jason-clarke

 Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments