Hírek

Beindult a nyár: Mapplethorpe a Corvin Tetőteraszon – Bradley Cooper a Napozó Strandon

mapCsütörtök este a Magyarhangyával közösen a Mapplethorpe: Look at the Pictures premier előtti vetítésére várják a szervezők a fotózás szerelmeseit, vasárnap este pedig a Budapest Secret Cinema égisze alatt a Napozóra csábítják a Csúcshatás című Bradley Cooper filmre.

Mapplethorpe: Look at the Pictures premier előtti vetítés

A Mapplethorpe: Look at the Pictures című dokumentumfilm az első hiteles, egész estés portréfilm Robert Mapplethorpe-ról, az 1989-ben AIDS-ben elhunyt amerikai fotóművészről. Mapplethorpe képeinél már csak élete volt megbotránkoztatóbb. Családtagjainak, barátainak és szeretőinek intim vallomásai mellett Mapplethorpe kendőzetlen őszinteséggel vall magáról és ellentmondásos világlátásáról az újonnan felfedezett, korábban nem látható interjúkon keresztül. A film kivételes portré egy művészről, aki merész látásmódjával képzőművészetté változtatta a kortárs fotográfiát, elindítva ezzel egy, a még mai napig tartó kulturális háborút.

Az esemény Facebook-oldala: http://www.facebook.com/events/1058254874220231/

Időpont: 2016. június 9. 21:00

Helyszín: Corvin Club tetőterasz (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől)

Kapunyitás: 19:00

Támogatói jegy: 1190 HUF/ 4€

csucshatasBudapest Secret Cinema a Napozóban: Csúcshatás

Bradley Cooper és Robert De Niro a főszereplői a Csúcshatás című lebilincselő akcióthrillernek, amelyben egy sikertelen író (Bradley Cooper) életét fenekestül felforgatja egy szupertitkos intelligens gyógyszer. Segítségével teljes agykapacitását kihasználja és önmaga tökéletes verziójává válik. Rendkívüli képességeire azonban olyanok is felfigyelnek, akiket kétes szándékok vezérelnek, és hamarosan a túlélése a tét ebben az izgalmas és provokatív filmben.

Az esemény Facebook-oldala: http://www.facebook.com/events/1571846096449464/

Időpont: 2016. június 12. 21:00

Helyszín: Napozó Strand (XII. Konkoly-Thege Miklós utca 21.)

Kapunyitás: 10:00

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com