Hírek

Björn Borg fia is játszik a teniszlegendáról szóló játékfilmben

bjorn_borg_1979Leo Borg, Björn Borg (a képen) svéd teniszcsillag fia is szerepel a Borg/McEnroe című játékfilmben, amely a legendás svéd teniszező és nagy riválisa küzdelmét mutatja be – tudta meg a The Hollywood Reporter.

A produkcióban Leo Borg az apját alakítja, amikor az 9-13 éves volt. A világklasszis felnőtt sportolót Sverrir Gudnason játssza, John McEnroe szerepében pedig Shia LaBeouf látható majd. A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a filmet a dán Janus Metz rendezi.

Mezt elárulta: azért választották végül Leo Borgot, mivel apja nyomába lépve ő is teniszezik, „ráadásul érdekli a filmezés, és természetes tehetsége megmutatkozott a kamera előtt”.

Hozzáfűzte, hogy a filmben való részvétele az alkotás hitelességét növeli, ami felbecsülhetetlen előny. Az idősebb Björn Borgot egy szintén debütáló színész, Markus Mossberg játssza.

Stellan Skarsgard kapta Borg edzőjének szerepét, Ian Blackman pedig McEnroe apját alakítja. Mariana Simionescu román teniszcsillagot, Borg szerelmét Tuva Novotny játssza.

Az angol nyelvű filmet 2017 szeptemberében mutatják be Svédországban.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com