Brad Pitt Filming 'WorldWar Z' On Dad's DayMár 2013 óta tudni lehetett, hogy a nagy sikerű Z világháborúnak készülni fog folytatása, de ennél több információ mostanáig nem volt.

Most viszont nem csak azt jelentette be a Paramount Pictures, hogy a bemutatót 2017. június 7-re tervezik, hanem azt is, hogy ismét Brad Pitt alakítja a főszereplő Gerry Lanet, a rendezésre pedig A lehetetlent is jegyző Juan Antonio Bayona vállalkozik. A pénztáraknál a nagy kihívója majd a még be sem mutatott A fantasztikus négyes második része lehet, ugyanis a 20th Century Fox ugyanerre a napra tűzte ki a bemutatóját.

A Z világháború következő, egyelőre még cím nélküli részének forgatókönyvét Steven Knight fogja írni, aki 2013-ban a Locke-ot írta és rendezte, Pitt pedig nem csak a főszerepet, de a produceri teendőket is vállalta.

Hirdetés

A nap másik nagy híre inkább a családi filmek kedvelőinek érdekes: a Walt Disney Pictures élőszereplős Pán Péter újraértelmezésében az Oscar-díjas Reese Witherspoon fogja alakítani a címszereplő Csingilinget, a mesevilág talán leghíresebb tündérét. A Tink nem Pán Péter köré fog épülni, hanem kis segítője kalandjait mutatja be.Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments