Hírek

Címet és előzetest kapott Woody Allen vígjátéksorozata

woody-allen (1)

Sokat kellett várni rá, de végre kiderültek fontos részletek Woody Allen tévésorozatáról. A félórás vígjátéksorozat a Crisis in Six Scenes címet kapta és szeptember végétől lesz látható – írja az IndieWire

Már nagyon régóta folynak a találgatások arról, hogy vártuk miféle sorozattal fog jelentkezni Woody Allen. Az Amazon Studios bízta meg a rendezőt, aki sokat küszködött azzal, hogy ebben a formában alkosson. Most a szereposztásán túl konkrétumokat is lehet tudni a projektről. A címe Crisis in Six Scenes és a premier szeptember 30-án lesz az Amazon Prime szolgáltatáson. Második évadot nem terveznek. A történet a 60-as években játszódik majd, egy középosztálybeli családhoz váratlan vendég érkezik, aki felforgatja a háztartásukat.

A sorozatban Allen mellett Miley Cyrus, Elaine May, John Magaro, Michael Rapaport, Margaret Ladd, David Harbour, Joy Behar, Christine Ebersole, Becky Ann Baker (Csajok), Lewis Black és Rebecca Schull tűnik majd fel.

Bartal Dóra

Bartal Dóra az ELTE anglisztika alapszakán és filmelmélet és filmtörténet mesterszakán végzett. Szakdolgozatait gender és populáris film témakörében írta, ezen kívül dokumetumfilmekkel foglalkozik. Specializációja a coming-of-age film és a fesztiválok. 2014 óta foglalkozik írással, szerkesztéssel és filmfordítással.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com