Hírek

Csak ennyit mondunk: 2015.10.21.

original Ha ez kevés, nem láttad elégszer a Vissza a jövőbe! című örök sci-fi klasszikus részeit! Nem csak, hogy éppen 30 éve mutatták be az első filmet, de pontosan erre a napra utazott előre Marty McFly, hogy aztán rácsodálkozzon az új világra.

Nos, az akkori jövőképből nem sok valósult meg mára, de kétségkívül szórakoztató újra és újra megnézni, miként is képzelték el 2015-öt 1985-ben. Ki-ki döntse el maga, hogy mit is hiányol a legjobban azokból a varázslatos technikai újdonságokból, aztán irány a mozi! Ugyanis október közepétől ismét a vászonra kerül a Vissza a jövőbe! trilógia.

A Park Circus összeállt a Universal Pictures-zel, hogy szerte a világon ismét mozinézők ezrei élvezhessék a 80-as éveket. Magyarország mellett műsorra tűzi a filmet többek között Japán, Új-Zéland, Ausztrália és szinte egész Európa is.

Az újra bemutatás pedig új előzetessel is jár:

A méltán elismert és közkedvelt trilógia ünneplése azonban itt nem áll meg. Back In Time címmel dokumentumfilmet forgattak a korábbi alkotások készítéséről, megszólaltatva a szereplőket, a készítőket, korabeli eseményeket és híreket kötve a filmekhez. A művet Jason Aron rendezi és az előzetes alapján egy valóban érdekes, humoros belső betekintést és bájos nosztalgiázást kapunk az alkotóktól.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com