Hírek

Daniel Craig James Bondként sörreklámon pörög

danielcraig_jamesbond_spectreNem vitás, hogy James Bond a világ legjobb titkos ügynöke, de reklámarcként is kiváló – adja hírül az Indiewire. A sorozat legújabb darabjaként novemberben érkező Spectre marketing körútja a Heineken reklámszpotjával indul.

A 007 tudja, hogy kell eladni egy árucikket, és mivel hamarosan látható lesz új filmje, a Spectre, a hirdetési kampánya is teljes gázzal beindult. Daniel Craig most jelent meg ebben az új Heineken reklámban.

A Spectre a huszonnegyedik James Bond film lesz az Eon Productions történetében, s Daniel Craig negyedik alkalommal alakítja Bondot. A szuperkém feladata itt a SPECTRE nevű szervezet felszámolása lesz, és ehhez a Christoph Waltz alakította Oberhauser nevű főgonosszal kell megküzdenie. A filmet Mexikóvárosban, Tangerben, Rómában és az osztrák Alpokban forgatták. A film zenéjét Sam Smith szerezte. A Spectre-et a tervek szerint október 26-án mutatják be az Egyesült Királyságban, a világ premiert november 6-ra tervezik.

https://www.youtube.com/watch?t=8&v=vuMvhJaWIUg

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com