Hírek

Danny Collins előzetes

danny-collins-al-pacinoVan az úgy, hogy kicsit késve éri el az embert a nagy lehetőség, hogy végre rendet tegyen az életében – a Danny Collins szinkronos magyar előzetese alapján szórakoztató filmnek ígérkezik. Danny Collins (Al Pacino), az öregedő rocksztár, régi slágereivel haknizik. Úgy tűnik, mindene megvan: pénz, hírnév, gyönyörű menyasszony és még mindig megtölti a stadionokat rajongóival. A hajdani vad rockert a kemény évek, félresikerült kapcsolatok és az esténként újra meg újra előadott nóták kikészítik. Amikor managere (Christopher Plummer) megmutat Dannynak egy levelet, amelyet John Lennon írt neki 40 évvel ezelőtt, úgy dönt, ha kicsit megkésve is, de megfogadja példaképe tanácsát, és mostantól azt teszi, amit a szíve diktál.

Dan Fogelman, a Last Vegas és az Őrült, dilis, szerelem szerzője John Lennon dalokkal telepakolt filmje igazi jutalomjátéknak tűnik Al Pacinónak – kiváncsian várjuk.

 

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com