Brad Pitt a World War Z egyik jelentébenDavid Fincher a Z világháború folytatásáról tárgyalt, így ez Brad Pittel újabb közös produkciója – közölte a Variety, ismeretlen forrására hivatkozva.

A 2013-ban készült Z világháború folytatásáról két héttel ezelőtt tárgyalt David Fincher és a főszereplő-producer Brad Pitt. A Variety szerint a tárgyalások jól haladnak, de a rendező személye még egyáltalán nem biztos, másokban is gondolkodnak. A rendező személyéről szóló híreket a filmet gyártó produkciós cégek, a Skydance és a Paramount egyelőre nem kommentálta.

Hirdetés

A forgatás várhatóan 2017 elején kezdődik, Brad Pitt mellett más komolyabb szereplőről még nincs hír.

Nem ez lenne a két férfi első közös munkája. Brad Pitt a rendező több filmjében játszott már főszerepet, így a Hetedik, a Harcosok klubja és a Benjamin Button különös élete után ez lenne a negyedik közös munkájuk. Fincher ugyan irtózik a folytatásoktól, de ha Pitt keresi, általában kötélnek áll.

A páros többek között egy ideig dolgozott az 1954-es eredeti Némó kapitány folytatásán, amiből aztán nem lett semmi. Legutóbb a Holtodiglan című regényadaptációt rendezte ben affleck és rosamund pike főszereplésével..

A történetről egyelőre semmit nem tudunk, de a zombi apokalipszis garantált.

, ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments