David Lynch (Forrás: David Lynch Facebook)Mint azt tavaly októberben mi is megírtuk, 2016-ban újabb évadot kap a ’90-es évek kultikus krimisorozata, ahogy azt az eredeti évadban maga Laura Palmer is megígérte. Akkor még mi is úgy írtuk, várhatóan az eredeti rendezője, David Lynch veszi kezébe itt is a direktori feladatokat.

Noha az év elején még a rendező is népszerűsítette a sorozatot, ma éjjel azonban közölte Facebook oldalán, hogy kiszáll a projektből, saját állítása szerint azért, mert nincs elég pénz a projektre. Egyéb vélemények a 2D vs 3D vitában látják a konfliktus igazi okát, hiszen a csatorna 3D tervvel készül, ami a rendező a hagyományos verziót részesíti előnyben. Maga az évad ettől függetlenül továbbra is készül, hogy mennyiben lesz hasonló az első évadhoz, innentől kezdve kérdés marad.

Hirdetés

Mindenesetre az internet népe elkezdett mozgolódni, mindenki a kultikus rendezőt kéri vissza, aki azonban Twitter üzenetben azt is közölte, hogy színészeit is sorra telefonálja, ne számítsanak rá a folytatásban. Bármilyen későbbi fejleményről mi is hírt adtunk.

,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments