depeshmodeVideo Singles Collection néven egy három DVD-t tartalmazó Depeche Mode kiadvány jelenik meg a Sony Music gondozásában. A három lemezen a korszakalkotó brit zenekar összes klipje látható, több mint négy órányi játékidővel.

Ehhez jön még kétórányi audiokommentár a tagok, vagyis Dave Gahan, Martin Gore és Andy Fletcher tolmácsolásában. A három DVD teljes egészében összefoglalja a Depeche Mode bő három évtizedes karrierjét: a hol újító, hol provokatív videók rendezőiként olyan egyéniségeket ismerhetünk meg, mint Julien Temple, D. A. Pennebaker, John Hillcoat és persze Anton Corbijn. A DM mindig is kiemelt jelentőséget tulajdonított a klipjeinek és azok minőségének, ennek érdekében világszerte ismert rendezőkkel és stábokkal dolgoztak együtt, amely együttműködések emlékezetes és erőteljes képi anyagokban csúcsosodtak ki.

Hirdetés

A Video Singles Collection az első eleme annak a retrospektív gyűjteménynek, amelynek a célja nem más, mint hogy bemutassa a Depeche Mode páratlan pályafutását, és a teljes popkultúrára gyakorolt hatását.

A gyűjtemény 55 klip felújított verzióját tartalmazza, továbbá négy alternatív, korábban nagy nyilvánosságot nem kapott videót; valamint minden egyes képanyaghoz egy kísérőszöveget, amelyet kimondottan ebből az alkalomból rögzítettek az együttes tagjai.

, , , ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments