Hírek

Detektív Pikachuval jön az élőszereplős Pokémon film

pikachuu Kiderült kiről is fog szólni az élőszereplős Pokémon film: a versenyt végül mindenki kedvenc kis Pikachuja nyerte, de nem is akármilyen szerepben! Amíg a fél világ a Pokémon Go-n pörög, Pikachu detektívvé vált – írja a Collider.

A hír, hogy élőszereplős filmet kap a Pokémon már áprilisban megjelent, most pedig újabb kulcsfontosságú információval lettünk gazdagabbak. Bár a történet több emberi karakterrel is büszkélkedhet, a film készítői mégis Pikachut teszik meg főszereplőnek. A kis sárga pokémon állítólag egy Sherlock Holmes-típusú detektívet alakít majd az egyelőre cím nélkül futó projektben.

Az ötlet persze nem a filmkészítők agyából pattant ki, hiszen egy idén Japánban piacra dobott játék szolgáltatja a történet alapját. A Great Pikachu Detective elnevezésű játék során segíthetsz a beszélő Pikachunak megoldani különböző bűntényeket. Hogy a film egy vagy több bűnesetre fókuszál-e majd, még nem tudni, ahogy azt sem, hogy Pikachu mellett kiket láthatunk majd a mozivásznon. Természetesen az ismert és főbb karaktereket enyhe öngyilkosság lenne kihagyni a filmből, de ha eléggé vállalkozókedvűek éppen az alkotók, még arról is lehet szó, hogy komplett önálló alkotást kap a pokémon.

Mivel 2017-ben már mindenképpen forgatni szeretnének a Legendary Entertainment és a The Pokémon Company emberei, hamarosan biztosan újabb információk látnak napvilágot.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com