Hírek

Életrajzi filmben Robert De Niro

robert de niro 2 Jennifer Lawrence mellett Robert De Niro is szerepet vállalt David O. Russell Joy című életrajzi filmjében.

A produkció Joy Mangano, az egyik legsikeresebb amerikai üzletasszony karriertörténetét mutatja be, aki nehéz körülmények között élő egyedülálló anyaként küzdötte fel magát a csúcsra. A film címszerepét Jennifer Lawrence (Az Éhezők viadala) alakítja, így De Niro (Vérmesék, A kiütés) ismét egy filmben szerepel az Oscar-díjas színésznővel.

Korábban Russell Napos oldal című vígjátékában és az Amerikai botrány című filmjében láthatták őket együtt a nézők a filmvásznon.

De Niro, egy római sajtókonferencián maga is megerősítette, hogy szerepelni fog a Joyban, és azt is elárulta, hogy egy apát fog alakítani. A színész azért utazott az olasz fővárosba, hogy bemutassa az európai közönségnek az édesapjáról készült dokumentumfilmet, amely az HBO megbízásából készült Remembering the Artist: Robert De Niro sr. címmel. Az 1993-ban elhunyt festőművészre emlékező produkciót az egész évben különböző filmes eseményeket szervező Római Filmfesztivál egyik programjaként vetítették.

A Joy forgatókönyvén Annie Mumolo (40 és annyi, Modern család) dolgozik, a forgatás 2015 februárjában kezdődhet.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com