Hírek

Elkezdődött A feláldozhatók harmadik részének forgatása

expendablesElkezdődött az akcióveteránokat felvonultató A feláldozhatók című film harmadik epizódjának forgatása Bulgáriában – adta hírül a Deadline.com hollywoodi hírportál.

A rendkívüli küldetésekre toborzott csapat régi tagjai között a filmsorozat főhősén, Sylvester Stallonén kívül ismét feltűnik Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Coture, Terry Crews és Arnold Schwarzenegger. A akciókalandhoz csatlakozó újak névsorában Wesley Snipes, Antonio Banderas, Mel Gibson és Harrison Ford kapott helyet, továbbá az újoncok között van még Kellan Lutz, Ronda Rousey, a bokszoló Victor Ortiz és Glen Powell is.

Az előző két részben szereplő Bruce Willis kurtán-furcsán távozott a produkciótól. Stallone szerint – aki a filmmel kapcsolatos fejleményeket Twitteren osztja meg követőivel – a sztár „kapzsi és lusta”, ami arra utalhat, hogy az anyagiakban nem tudtak megegyezni.

A film kedden napvilágra került – és az imdb.com mozis adatbázis által közzétett – szinopszisa szerint Barney (Stallone), Christmas (Statham) és a „feláldozhatók” csapat többi tagja Conrad Stonebanksszel (Gibson) kerül szembe. Stonebanks egykor együtt alapította a csapatot Barneyval, de később kegyetlen fegyverkereskedő lett belőle, és azt hitte, egykori társa az életére tör. Stonebanks ezért most bosszút akar állni, de Barney felveszi a kesztyűt, és új tagokkal frissíti fel a veterán társaságot.

A film rendezője Patrick Hughes, a forgatókönyvet Stallone, Creighton Rothenberger és Katrin Benedikt írta. A Lionsgate 2014. augusztus 15-re tűzte ki a bemutatót.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com