Hírek

Elkezdődött Goda Krisztina új filmjének a forgatása

Goda Kriszta
Fotó: Barta Szabolcs
Goda Kriszta
Fotó: Barta Szabolcs

Elkezdődött Goda Krisztina új filmjének, a Veszettek című alkotásnak a forgatása, a stáb jelenleg Kazincbarcikán dolgozik, a helyszínek között szerepel Ózd, Várpalota és Budapest is.

A film forgatókönyvét Divinyi Réka írta, aki korábban olyan alkotásokban dolgozott együtt a rendezővel, mint a Csak szex és más semmi, a Szabadság, szerelem vagy a Kaméleon. Az alkotópáros ezúttal Czető Bernát László dramaturg és forgatókönyvíró Kakukk című kisregényét használta alapul.

A film két vidéki fiú történetét meséli el, akik egy karizmatikus vezető hatására csatlakoznak egy rendvédelmi szervezethez, hogy így tegyenek a bűnözés ellen – közölte szerdán az MTI-vel a produkciót gyártó Megafilm.

A forgatás tervezett időtartama 73 nap, Kazincbarcikán mintegy négy hetet dolgozik a stáb. A film operatőre Babos Tamás. A főszerepben, a mozivásznon először megmutatkozó ifj. Vidnyánszky Attila mellett Klem Viktor és Fenyő Iván, további szerepekben többek között Györgyi Anna, Molnár Piroska, Nyári Oszkár, Törőcsik Franciska, Bán Bálint, Béli Ádám és Fritz Attila lesz látható.

A film a Magyar Nemzeti Filmalap 490 millió forintos támogatásával, a Megafilm gyártásában készül. A producer Kálomista Gábor.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com