Hírek

Ellenséges idegenek támadása fenyegeti a Földet

age_of_tomorrow_8Mindent eldöntő összecsapásra készül az emberiség: csütörtök este földönkívüliekkel veszi fel a harcot bolygónk különleges alakulata a Universal Channel legújabb premierfilmjében. Drámai pillanatokra és izgalmas akciójelenetekre is számíthatnak azok a nézők, akik június 11-én A holnap kezdete című mozira kapcsolnak.

Vadonatúj sci-fivel garantálja a csütörtök esti moziélményt a Universal Channel. Túlélésért küzd az emberiség, amikor ellenséges erők rohanják le a Földet. A hősies csatában asztronauták egy csoportja fellopakodik az ellenség anyahajójára, ahol egy rejtélyes portált találnak, ami a földönkívüliek bolygójára vezet. Amikor a felderítő egységgel azonban megszakad a kapcsolat, a földi irányításnak nincs más választása, mint egy elit katonai csapatot küldeni az ellenség bolygójára.

Vajon sikerül a csapatnak megállítani az inváziót, vagy teljes megsemmisüléshez vezet a sorsdöntő összecsapás?

A holnap kezdete – június 11-én 21.20 órakor a Universal Channel műsorán!

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com