Hírek

Előzetes: Aloha

aloha Megérkezett az első előzetese Bradley Cooper és Emma Stone közös produkciójának. A Cameron Crowe rendezte Aloha igazi sztárparádéval fut neki a lassan lehetetlenné váló küldetésnek: jó romantikus vígjátékot készíteni Hollywoodban.

A Hawaiion játszódó történetben Cooper egy katonai védelmi rendszerekkel foglalkozó egyfajta vállalkozó, aki legújabb munkája révén találkozik egykori nagy szerelmével (Rachel McAdams). Társául kapja az Emma Stone által megformált pilótát, így egy érdekes szerelmi háromszög alakul ki, ami valójában akár négyszög is lehet az előzetes alapján. McAdams oldalán ugyanis a leginkább az amerikai Office-ból ismert John Krasinskit láthatjuk.

Alec Baldwin egy szigorú és komor főnök, míg Bill Murray egy amolyan bölcsen-mindent-megmondok szerepben tűnik fel.

Az előzetest és Crowe rendezői munkásságát (Majdnem híres, Jerry Maguire – A nagy hátraarc) elnézve reménykedhetünk egy könnyed, humoros, de érzelmektől koránt sem mentes romantikus filmben.

Az Aloha május 29-én érkezik az amerikai mozikba, magyar forgalmazásról eddig nem tudni.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com