southpaw Újabb előzetest kapott Jake Gyllenhaal bokszolós drámája, a Southpaw. A filmet Antoine Fuqua rendezi, Kurt Sutter írja és a zenéjét a közelmúltban elhunyt James Hornernek köszönhetjük.

Fuqua (Kiképzés, Orvlövész, Támadás a Fehér Ház ellen, A védelmező) ezúttal visszavesz az akcióból, és egy drámai sportfilmet készít el, melynek középpontjában Billy Hope (Gyllenhaal), hivatásos bokszoló áll.

A gyorsan komoly sikereket elérő Hope-nak látszólag mindene megvan: nagyon jól jövedelmező állás, szép feleség, kedves kislány és egy gyönyörű ház. Egy váratlan esemény folytán azonban széthullni látszik az egész élete.

Hirdetés

A filmben olyan sztárok szerepelnek Gyllenhaal oldalán, mint a feleséget alakító Rachel McAdams, Forest Whitaker, Rita Ora és az előzetesben meglepően sokszor feltűnő 50 Cent.

Az egyébként egészen hatásos, pörgős és drámai előzetes szép képeket, kitűnő színészi játékot és egy érdekes történetet ígér.

A Southpaw három hét múlva kerül az amerikai mozikba, magyar forgalmazásáról egyelőre nem tudni. Nagyon reméljük, hogy ez a film egyszer hozzánk is eljut.

, , , , , ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments