Hírek

Előzetes: Ten Thousand Saints

ten-thousand-saints Első előzetesével jelentkezik a Hailee Steinfeld, Asa Butterfield és Ethan Hawke főszereplésével készült zenés vígjáték-dráma, a Ten Thousand Saints. A filmet Shari Springer Berman és Robert Pulcini jegyzi.

Az alkotó- és életben is egy pár Berman és Pulcini olyan filmeket készített együtt, mint a forgatókönyvért Oscar-díjra jelölt Sikersztori, a Pótpasi, az Egy bébiszitter naplója vagy a Cinéma vérité. Ezt a filmet is ők írják Eleanor Henderson oldalán, aki az adaptálásul szolgáló azonos című könyvet is írta.

A 80-as évek Amerikájában járunk – így csöppet humorosak a korhű ruhák és helyszínek -, ahol Ethan Hawke ismét egy laza, de kedves apuka szerepében tűnik fel, aki egy kalandos utazásra viszi fiát (Butterfield) New Yorkba. A tinédzser Jude látszólag keresi önmagát, oda van a zenéért és még egy alakuló kapcsolatot is sejtet az előzetes.

A film egyelőre végtelenül emberinek és szórakoztatónak tűnik, kellemes zenével és sok érzelemmel dolgozik.

Hawke, Butterfield és Steinfeld mellett pedig feltűnik még Avan Jogia, Emile Hirsch és Emily Mortimer is.

A Ten Thousand Saints augusztus 14-én érkezik a mozikba az USA-ban, magyar bemutatója egyelőre nincsen, de ez nem jelent sokat.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com