Hírek

Első képek az Amerika kapitány: A tél katonájából

captain-america-winter-soldier-chris-evansA Marvel kiszivárogtatta az első képeket a tavasz egyik nagy durranásának szánt Amerika kapitány: A tél katonájából. A közepesen sikeres első rész és az óriási kasszarobbantó Bosszúállók után vélhetően tényleg nagyobb érdeklődés övezi majd az igazságosztó szuperhős történetét.

A várakozást pedig csak fokozza a Scarlett Johansson alakította Fekete Özvegy szereplése is, Amerika kapitány (Chris Evans) ugyanis vele veszi üldözőbe a csak „A tél katonájaként” emlegetett bérgyilkost (Sebastian Stan), aki az első részben még a jók oldalán állt. A képeken már látszik a kapitány új ruhája, ami a visszafogottsága nyomán jobban illik a folytatás kémes-thrilleres hangulatához.

A Marvel popcorn-mozijának bemutatója az Egyesült Államokban április 4-én lesz, és bár a magyar premier dátuma még nem ismert, az utbbi évek tapasztalatai alapján ettől legfeljebb egy héttel térhetünk el. A már említett színészek melett Cobie Smulders, Hayley Atwell, Toby Jones, Robert Redford és Samuel L. Jackson is játszik az Amerika kapitány: A tél katonájában.

Amerika kapitány: A tél katonája (Captain America: Winter soldier) Sebastian Stan Amerika kapitány: A tél katonája (Captain America: Winter soldier) Amerika kapitány: A tél katonája (Captain America: Winter soldier) Scarlett Johansson Amerika kapitány: A tél katonája (Captain America: Winter soldier) Robert Redford Samuel L. Jackson Amerika kapitány: A tél katonája (Captain America: Winter soldier) Robert Redford Amerika kapitány: A tél katonája (Captain America: Winter soldier) Frank Grillo Amerika kapitány: A tél katonája (Captain America: Winter soldier) Chris Evans

 

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com