Exclusive... Emma Watson On The Set Of 'The Circle'Nemrég kezdetét vette James Ponsoldt új nagyjátékfilmjének forgatása Califormiában. Dave Eggers (Az árvízi fiú, Ahol a vadak várnak, Az árvízi csónakos) The Circle című könyvének adaptációjában Tom Hanks, John Boyega, Karen Gillan, Patton Oswalt, Bill Paxton és Emma Watson is szerepel, utóbbiról napvilágot láttak az első, forgatáson készült képek.

Egger regénye egy olyan világban játszódik, ahol a legnagyobb hatalomnak a Circle nevű internetes monopólium bizonyul. Ez a cég egyetlen fiókba sűrítette a személyes levelezéseket, közösségi médiákat, bankfiókokat, és ezzel az univerzális profillal az emberek mindig mindent azonnal elérhetnek. Ehhez a céghez veszik fel a fiatal Maet (Watson), de az új állásnál nem csak az számít, hogy a munkaidőben mit tesz, hanem a szabadidejének online nyomonkövethetősége is. Hiszen azoknak, akik a cég és a társadalom számára egyaránt hasznosak, kötelességük rendszeres aktivitás mutatniuk a közösségi oldalakon is.

A regény a digitális kor modern thrillere, ahol a személyes adatokat összegyűjtik, szelektálják, majd pénzzé teszik és a kontrollálásra és a privtát szféra megszüntetésére használják.

Hirdetés

Az adaptáció forgatókönyvét a rendező, James Ponsoldt (Az élet habzsolva jó, Szárazon) írta, producere Tom Hanks, Gary Gotzman (Playtone), Ponsoldt és Anthony Bregman (Likely Story).

 

Exclusive... Emma Watson On The Set Of 'The Circle' Exclusive... Emma Watson On The Set Of 'The Circle' Exclusive... Emma Watson On The Set Of 'The Circle' Exclusive... Emma Watson On The Set Of 'The Circle' Exclusive... Emma Watson On The Set Of 'The Circle'

 

, , , , ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments