Hírek

Eltűnt a pad, amelyen a Csillagainkban a hiba szerelmesei ültek Amszterdamban

Csillagainkban a hiba (The Fault in Our Stars)
Csillagainkban a hiba (The Fault in Our Stars)

Csillagainkban a hiba (The Fault in Our Stars)

A John Green azonos című regénye alapján készült filmben (kritikánk) a fiatal szerelmesek ezen a zöld padon ülve beszélgetnek és csókolóznak egymással. Az ülőalkalmatosság eltűnése legalább egy hónapig észrevétlen maradt, mivel egy hatalmas virágos ládát tettek a helyére.
A rejtélyes ügyben maga a város is gyanúsított, mivel könnyen lehet, hogy a régi padot egyszerűen elvitték helyreállítani, de az is előfordulhat, hogy a helyi lakók megelégelték a megnövekedett turistaforgalmat. Vandálok áldozata is lehetett a híres pad, és az sem zárható ki, hogy épp a mozi rajongói akartak maguknak egy darabot a filmtörténelemből.

„Ez egy picit nyugtalanító, mert általában jól rajtuk tartjuk a szemünket, de ennek bizony nyoma veszett” – jegyezte meg Stephan van der Hoek, a város illetékese. Mint elmondta, a mozifilm rajongói kezdték kérdezgetni, hogy merre találják az ominózus padot, amelyből egyébként több száz hasonló található a városban.

Van de Hoek szerint a padot heteken belül pótolják, már amennyiben a városnak van raktáron ilyenje. A férfi szerint mindenesetre érdemes az eBay-en nézelődni, hátha feltűnik rajta a pad.

A Shailene Woodley és Ansel Elgort főszereplésével készült mozi cselekményének egy része Amszterdamban játszódik. A kulcsjelenetek egy része az Anne Frank Házhoz kötődik, ám ezeket a momentumokat valójában díszletek közt és nem a valódi helyszínen vették fel.

Az intézmény szóvivője, Annemarie Bekker szerint a látogatók gyakran érdeklődnek a filmről, különösen a múzeum padlásszobájáról, ahová azonban nem engedik fel őket.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com