Hírek

Fassbender és Cotillard az új Macbethben

Macbeth Újabb képek jelentek meg az Angliában októberben érkező Macbeth feldolgozáshoz. Justin Kurzel rendezi Michael Fassbendert és Marion Cotillardot – írja a collider.com.

Az ausztrál rendező, Kurzel leginkább sokszorosan díjnyertes (Cannes-ban is) A Snowtown-i gyilkosságok című krimi-drámájáról ismert, de ő rendezi az Assasin’s Creed elnevezésű videójátékból készített filmet is a közeljövőben.

A főszerepet Fassbender kapta, míg Lady Macbethként Cotillardot láthatjuk majd, de szerepel még a filmben Sean Harris, Paddy Considine és David Thewlis is. Az eddig megjelenő karakterképek is impozánsak voltak, az újakkal együtt pedig még bizakodóbban várjuk Shakespeare örök darabjának legújabb feldolgozását.

A történetet egyébként 1971-ben Polanski vitte filmvászonra, de készült egy 2006-os újragondolása is Geoffrey Wright rendezésében.

A mostani változat szintén korhű lesz, és Cannes-ban mutatják be először. Egyelőre amerikai premierdátum nincs, ahogy magyar sem, de szinte biztos, hogy lesz alkalmunk látni Fassbendert Macbeth szerepében.

Addig pedig itt vannak a képek:

macbeth1

macbeth2

macbeth3

Macbeth-double

(Az első három kép szintén a collider.com-ról való.)

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com