Hírek

Fear the Walking Dead: premier és magyar trailer!

Fear The Walking Dead

fear_the_walking_dead_2Íme a Fear the Walking Dead első magyar előzetese! A több mint egyórás első rész bemutatója augusztus 24-én hétfőn hajnali 3:00 órakor, majd este 22:00 órakor lesz.

San Diegóban a Comic Con nemzetközi seregszemlén jelentették be a nyár egyik legnagyobb érdeklődéssel várt sorozatának premierdátumát. A Fear the Walking Dead premierje az Egyesült Államokban keleti parti idő szerint augusztus 23-án vasárnap, este 21:00 órakor lesz. Az első epizódot az amerikai bemutatóval egy időben adja az AMC szerte a világon, majd ismétli a helyi idők szerinti főműsoridőkben: Mindez Magyarországon azt jelenti, hogy aki a sorozatot a világpremier első pillanatától szeretné nézni, annak  érdemes lesz vasárnapról hétfőre (augusztus 24.) virradóra hajnali 3 óráig fennmaradnia. Még ugyanaznap, augusztus 24-én hétfőn, az esti főműsoridőben, 22:00 órától újra megtekinthető a régóta várt sorozat első része, amelyet megszakítás nélkül sugároz az AMC. A csatorna Magyarországon az első pillanattól kezdve szinkronnal vetíti a Fear the Walking Deadet, de a digitális háztartásokban eredeti nyelven, magyar felirattal is elérhetővé teszi az epizódokat.

A sorozat további öt részét ugyancsak az Egyesült Államokbeli premierrel egy időben tűzi műsorra az AMC Magyarországon, majd megismétli az esti főműsoridőben. Az évadzáró epizód október 5-én kerül képernyőre, közép-európai idő szerint.*

Balról jobbra: Kim Dickens  ‘Madison’  szerepében; Cliff Curtis ‘Travis’ szerepében; Alycia Debnam Carey mint Alicia; Frank Dillane mint Nick. Fotókredit: Justin Lubin/AMC.
Balról jobbra: Kim Dickens  ‘Madison’  szerepében; Cliff Curtis ‘Travis’ szerepében; Alycia Debnam Carey mint Alicia; Frank Dillane mint Nick. Fotókredit: Justin Lubin/AMC.

„Egyre fokozódik a Fear the Walking Deaddel kapcsolatos várakozás a világ minden pontján. Mindent felülmúló érzés, hogy a Föld legtávolabbi pontjain élő rajongóknak ugyanabban a pillanatban mutathatjuk be a sorozatot” – fogalmazott  Bruce Tuchman, az AMC Global és Sundance Channel Global elnöke. – „Legyenek akár Hong Kongban, Budapesten vagy São Paulóban, az AMC nézői mind egyszerre csatlakozhatnak ehhez a különleges utazáshoz, hogy együtt éljék át a zombi-apokalipszis kezdetét.”

Robert Kirkman, Dave Erickson és mindazok a fantasztikus írók, producerek, színészek és a teljes stáb, akik azért felelnek, hogy a Fear the Walking Dead életre keljen, mind nagyon keményen dolgoznak azért, hogy egy teljesen egyedi és magával ragadó új sorozatot alkossanak” – mondta Charlie Collier, az AMC és a SundanceTV elnöke. – „A Fear még a zombie-apokalipszis kitörése előtt indul, és rögtön egy feszült és izgalommal teli családi életbe csöppenünk. Több évig tartó tervezést követően, most mindössze hat hét választ el bennünket attól, hogy megosszuk az egész világgal a Feart. És ez több mint izgalmas.

A premierdátum bejelentésével egy időben már elérhető a sorozat első hivatalos, magyar feliratos trailere:

A Fear the Walking Dead a The Walking Dead társ-sorozata, amely az Egyesült Államok elsőszámú televízióműsora a felnőtt lakosság körében. A sorozat visszavisz bennünket a zombi-apokalipszis kezdetéhez: abban az időben járunk, amikor teljesen ismeretlen okokból viharos sebességgel változott a világ, amikor senki nem tudta pontosan, mi is történik, amikor az emberek addig megszokott élete fenekestől fordult fel, ráadásul úgy, ahogyan azt korábban senki nem képzelte volna.

A Los Angeles-ben játszódó sorozat főbb szerepeiben Kim Dickens (Gone Girl – Holtodiglan, Sons of Anarchy –Kemény motorosok) mint Madison, Cliff Curtis (Missing – Elrabolva, Gang Related) mint Travis látható, míg Frank Dillane (Harry Potter és a félvér herceg) Nicket, Alycia Debnam-Carey (A vihar magja) pedig Aliciát játssza. Elizabeth Rodriguez (Orange is the New Black) Lizaként csatlakozik a szereplőkhöz, Ofelia szerepét pedig Mercedes Mason (Karantén 2) kapta. Ruben Blades Danielt alakítja, Lorenzo James Henrie pedig Chris-t.

A Fear the Walking Dead vezető producerei Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert és a showrunner David Erickson. Gyártója az AMC Studios.

* Mivel szeptember 7-e hétfő munkaszüneti nap (a munka ünnepe) az Egyesült Államokban, ezért a szeptember 6-ai vasárnapon az AMC a sorozat első két részét ismétli. A 3. rész bemutatója Magyarországon szeptember 14-én lesz.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com