Hírek

Forog az élőszereplős Ghost in the Shell

Ghost in The Shell: Arise
Az Őrnagy a Ghost in The Shell: Arise sorozatban.
Ghost in The Shell: Arise
Az Őrnagy a Ghost in The Shell: Arise sorozatban.

Az új-zélandi Wellingtonban bérelt lakást Scarlett Johansson, mert mostantól pár hónapig itt forgatja a Ghost in the Shell című thrillert.

A Ghost in the Shell alapja a kultikus japán manga és a belőle készített anime (utóbbi animációs film Páncélba zárt szellem címmel vált a hazai rajongók kedvencévé). A történet hőse egy női cyborg, aki egy hackert próbál elfogni – Motoko Kusanagi őrnagyot, a hősnőt játssza Johansson.

A Ghost in the Shell bemutatójára várhatóan 2017. márciusában kerülhet sor. A filmet a brit Rupert Sanders rendezi, a DreamWorks stúdióban születő film producere Avi Arad és Steven Paul. A forgatókönyvet Bill Wheeler írta, az executive producer Mark Sourian lesz. A DreamWorks úgy kerülhetett a képbe, hogy Steven Spielberg nagy rajongója az eredeti animének, és régi terve volt játékfilmes feldolgozása.

Scarlett Johansson Wellington legelőkelőbb negyedében, Seaotunban lakik, ahol bármikor összefuthat A Gyűrűk Ura fél stábjával, mert itt van az otthona például Cate Blanchettnek és Orlando Bloomnak is – írja a UIP.

UIP Magyarország

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com