Hírek

Frances Ha fotópályázat

Frances HaA Mozinet a Frances Ha október 31-ei bemutatója kapcsán fotópályázatot hirdet. A forgalmazó a film hangulatát idéző vidám, fekete-fehér, barátnőkről szóló képeket vár, melyek közül a legjobbak megjelennek a franceshaworld.tumblr.com oldalon és plakát formájában nyomtatásra is kerülnek.

A legjobban sikerült kép beküldői kétszemélyes wellness hétvégét nyernek, illetve ingyenjegyet kapnak a film október 30-ai premier előtti vetítésére, a MOM Parkba. A premier előtti vetítést egy különleges hangulatú buli is követi majd.

A New York-i huszonévesek párkapcsolatairól és mindennapjairól, kifinomult, hiteles és roppantmód szerethető stílusban fogant Frances Ha Amerikában villámgyorsan kultstátuszba került, a kritikusok egybehangzó lelkesedését is elnyerve: a rottentomatoes.com oldalon a tetszési indexe jelenleg 93%, és Quentin Tarantino idei kedvencei között is szerepel.

A film premier előtti vetítését 2013. október 30-án, szerdán 20:30-kor tartjuk a Cinema City MOM Parkban (1123 Budapest, Alkotás út 53.). A vetítést követően Panda (Tilos Rádió) és VJ show garantálja a jó hangulatot.

A Frances Ha (16) október 31-én látható országszerte a mozik műsorán.

Mozinet

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com