gasparnoe

A 12. Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon látható először Magyarországon Gaspar Noé legújabb botrányfilmje, a Szerelem. A rendező a fesztivál vendége lesz, ahol személyesen mutatja be szombat este a filmjét, valamint közönségtalálkozón is részt vesz.

A Szerelem a botrányfilmes Gaspar Noé legújabb alkotása, amelynek világpremierje a cannes-i filmfesztivál hivatalos programjában volt. Noé napjaink egyik legmegosztóbb francia szerzői filmese, aki olyan tabudöntögető, botrányfilmeket készített, mint az Egy mindenki ellen, Visszafordíthatatlan, és Enter the Void. A Szerelem című filmben explicit jelenetek sorával mesél egy szerelmi háromszögről, azon belül pedig egy fiú és egy lány szerelmére, annak érzelmi hullámvasútjára koncentrál. Noé a szexualitást és érzelmeket saját bevallása szerint is azért explicit tartalommal, szexjelenetek használatával mutatja be, mert szándéka volt, hogy valódi szerelmesfilmet készítsen, amelyben a felek között nem tabu beszélni nyíltan a szexről, fantáziákról és vágyakról.

Hirdetés

Gaspar Noé a CineFest vendége lesz: a rendező szombaton érkezik Miskolcra, ahol nemcsak személyesen mutatja be és konferálja fel filmjét az esti, 21 órakor kezdődő gálavetítésen, hanem a vetítés után  a közönség kérdezheti is a rendezőt a filmről. A Szerelem csütörtökön és szombaton lesz látható Miskolcon, országos mozibemutatója szeptember 24-én lesz. A fesztiválon 3D vetítést és 2D vetítést is tartanak a filmből!

Vetítési időpontok:

09.17., csütörtök, 22:30 Uránia (3D)

09.19., szombat, 21:00 Nagyterem (2D) – a programban korábban nem szereplő pluszvetítés!

09.19., szombat, 23:00 Uránia (3D)

, , ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments