darren-aronofsky Újabb nevekkel bővült Aronofsky legújabb alkotásának amúgy is impozáns szereplőgárdája. Michelle Pfeiffer és Domhnall Gleeson a legfrissebb csatlakozók az egyelőre cím nélkül futó projekthez. De láthatjuk még Jennifer Lawrencet, Javier Bardemet és Ed Harrist is a filmben – írja a comingsoon.net.

Ha az Oscar-jelölt Darren Aronofsky belefog valamibe, azt mindig érdemes figyelemmel kísérni. Bár legutóbbi filmje, a Noé jócskán alulmúlta korábbi alkotásait (Fekete hattyú, A pankrátor, A forrás, Rekviem egy álomért), és mind szakmai, mind közönségbukásként él a köztudatban, egy rossz film nem ok arra, hogy ne várjuk a következőt.

Főleg, ha annak szereplőgárdája egyelőre! olyan nevekkel büszkélkedhet, mint Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Michelle Pfeiffer, Ed Harris és a Gleeson-testvérek közül kettő, Domhnall és Brian. A történetről eddig annyit tudni, hogy egy házaspár kapcsolatát teszi próbára, amikor hívatlan vendégek zavarják meg a mindennapjaikat. Azonban, hogy a film hangvétele humoros és könnyed vagy inkább komor és drámai lesz, egyelőre titok.

Hirdetés

Aronofsky nem csak rendezőként, de íróként és producerként is részt vesz az alkotásban, utóbbi pozíciót Scott Franklin és Ari Handel oldalán tölti be. A film 2017-re érkezik a mozikba.

, , , , ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments