Hírek

Hangulatjelekről készít animációs filmet a Sony

emojimovieTJ Miller mellett James Corden és Ilana Glazer is szerepel a Sony animációs vígjátékában, az Emijimovie: Express Yourself-ben.

Az Emojimovie az okostelefonok belsejének titokzatos világát mutatja be: a történet szerint kedvenc hangulatjeleink a Textopolis nevű városban élnek, és csak arra várnak, hogy kiválasszuk őket. Miller karaktere, Gene azért különleges, mert nem csak egy arckifejezése van, hanem több, ami abnormálisnak számít Textopolisban. Gene minden vágya, hogy normális legyen, ehhez pedig Hi-5-tól (Corden) és Jailbreak-től (Glazer) kér segítséget – írja a TheWrap. Arról nem szólnak a hírek, hogy az első nyilvánosságra hozott kép sarkában lévő hangulatjelnek mi a szerepe a történetben…

A Sony Pictures animációs részlegének vezetője, Kristine Belson szerint a hangulatjelek univerzális, kultúrákon és generációkon átívelő nyelvvé váltak, hiszen több mint hatmilliárd emojit küldünk naponta. Belson szerint a hangulatjelek ereje abban rejlik, hogy segítségükkel gyorsan és viccesen fejezhetjük ki magunkat. Erről szól a film is: az önkifejezésről.

A rendező, Anthony Leondis a színészválasztásokról azt mondta: Hi-5 (azaz pacsi) egy erősen motivált és nagyon drámai hangulatjel, akit tökéletesen jelenít meg a forrongó James Corden. A lázadó, „kódtörő” hangulatjel, Jailbreak szerepe pedig a szabadszellemű, bátor és vicces színésznő, Ilana Glazer után kiált. TJ Miller pedig már számtalanszor bizonyította humorát és sokoldalúságát, bármilyen érzelmet meg tud jeleníteni – amire most nagy szüksége lesz.

A filmről tavasszal érkeztek meg az első hírek, ekkor került nyilvánosságra az is, hogy létező okostelefonos applikációk is szerepelni fognak benne – bár eddig csak a Spotify-ról derült ki, hogy megegyezett a Sonyval, természetesen a Facebook is szerepelt a CinemaCon-on bemutatott tervekben. Az Emojimovie: Express Yourself producere Michelle Raimo Kouyate lesz (ő felelt a Napos oldalért is), és 2017. augusztus 11-én mutatba be a Columbia.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com