Hírek

Hugh Grant hátat fordít Bridget Jones-nak

bridget-jones-diaryHugh Grant a Bridget Jones harmadik epizódjában már nem játssza el Daniel szerepét – értesült a The Hollywood Reporter.

Évekig úgy volt, hogy Grant is szerepel majd Renée Zellweger és Colin Firth társaságában a Bridget Jones’s Baby című részben. A három színész alakította a főszerepet a 2001-ben bemutatott eredeti filmben, a Bridget Jones naplójában és a 2004-ben elkészült folytatásban is.

„Úgy döntöttem, hogy nem csinálom meg. De szerintem Daniel nélkül is tovább tudnak lépni” – közölte a The Guardian-ben megszólaló brit színész.

A harmadik epizódon évek óta dolgozik a stúdió, 2012-ben éppen azért állt le a produkció előkészítése, mert Hugh Grant elégedetlen volt a forgatókönyvvel. Akkoriban azonban a Working Title filmgyártó cég társelnöke, Tim Bevan leszögezte: nem igaz, hogy Grant távozna a produkcióból. Grant elmondta, hogy szerinte a Helen Fielding tollából született harmadik Bridget Jones könyv remek, ám a forgatókönyv már egész más.

A brit sztárt legközelebb Marisa Tomei oldalán a The Rewrite című filmben láthatja a közönség, amelyet Marc Lawrence rendezett.

Végh Márton

Gondolatban voltam már tanár, író, fényképész, operatőr és vágó. Jelenleg a Debreceni Egyetem kommunikáció- és médiatudomány szakos hallgatójaként az újságírás foglalkoztat leginkább. Ezen a területen úgy érzem kibontakoztathatom írói ambícióimat, ráadásul mindezt összeköthetem filmek iránti rajongásommal, ami egész életemet végigkísérte:

Gyermekként lenyűgözött nagypapám videótékája. Általános iskolásként a kamera előtt, középiskolásként a kamera mögött tevékenykedtem. 2005-ben egy filmes pályázat fődíjaként egy hetes hollywoodi vakáción vehettem részt, majd jegyeket kezeltem a helyi multiplexben. Egyetemi záródolgozatomat a magyar horrorfilmek utáni kutatásnak szenteltem, jelenleg pedig a Filmtekercs gyakornoki programjának köszönhetem, hogy kapcsolatom a filmekkel tovább mélyíthetem.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com