animals Előzetest kapott az HBO legújabb animációs sorozata, az Animals néven futó ötletes, szatirikus és vicces állattörténeteket összefűző alkotása.

A sorozat készítői Phil Matarese és Mike Luciano, két New Yorkban élő és alkotó kreatív reklámszakember, akik hihetetlen érzékenységgel kapják el az állatok valós gondolatait, mindennapi problémáikat. Az Animals igazából a két alkotó egy korábbi, tavaly a Sundance Filmfesztiválon bemutatott rövid animációsfilmek sorából épül fel, így aki azokból látott párat, a sorozat egy vékony szeletét már ismeri is.

Az HBO olyannyira odavolt az új alkotásért, hogy azonnal két évadot rendelt be belőle, melynek nyitóepizódja február 5-én debütál a csatornán. A megjelenített állatkák pedig az alábbi színészek és színésznők hangjain szólalnak majd meg: Mark Duplass, Aziz Ansari, Nick Kroll, Katie Aselton, Rob Corddry, Ellie Kemper, Mark Maron, Ike Barinholtz, Jason Mantzoukas, Nathan Fielder, Paul Scheer, Matt Walsh, Chelsea Peretti, Zach Woods, Adam Scott.

Hirdetés

Az előzetes alapján tényleg egy frappáns, humoros és sok tekintetben az emberei problémákhoz hasonlóakkal foglalkozó történetszálakkal találkozunk majd: mindezt aranyos és hangulatos grafikával tálalva.

, , , ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments