batman-v-superman-dawn-of-justice-03A New York-i Comic Conon állították ki a Batman V Superman – Az igazság hajnala három hősének jelmezeit, és egyúttal a DC Entertainment ki is adott egy videót, amelyben Michael Wilkinson jelmeztervező enged bepillantást az alkotói folyamatba.

A Batman V Superman – Az igazság hajnala olyan neves színészeket vonultat fel, mint Henry Cavill (Clark Kent/Superman szerepében), Ben Affleck (Bruce Wayne/Batman szerepében) és Gal Gadot (Diana Prince/Wonder Woman), valamint Az acélemberből visszatér Amy Adams, Laurence Fishburne és Diane Lane is. A főbb szerepekben láthatjuk még Jesse Eisenberget (Lex Luthor), Jeremy Ironst (Alfred) és Holly Huntert, aki új karaktert fog játszani, de Jason Momoa is felbukkan majd Aquaman szerepében.  írja a comingsoon.net.

Hirdetés

 

A történet szerint attól félve, hogy egy istenszerű szuperhős ellenőrizetlenül cselekedhet, Gotham City félelmetes igazságtevője harcba száll Metropolis legtiszteletreméltóbb megmentőjével, miközben az egész világ azon tanakodik, milyen típusú hősre is van szüksége. Miközben Batman és Superman háborúban áll egymással, hirtelen egy új fenyegetés jelentkezik, amely sokkal nagyobb veszélybe sodorja az emberiséget, mint a történelem során valaha.

 

A filmet David S. Goyer és Chris Terrio forgatókönyvéből Zack Snyder rendezi, és 2016. március 25-én kerül a mozikba.

, , , , , , , , , , , , , ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments