lany a vonaton Szinkronos előzetest kapott az októberben érkező A lány a vonaton című thriller-adaptáció. Főszerepben Emily Blunt, Luke Evans és Justin Theroux.

Az eredeti regény, melyet a brit Paula Hawkins jegyez, 2015-ben jelent meg és igen hamar a New York Times Fiction Best Sellers 2015 listájának első helyére került, ahonnan 13 héten át nem is mozdult el. A könyv világszerte több millió példányban kelt el, a sikere tehát elvitathatatlan. Természetesen csak idő kérdése volt, mikor kerül a mozikba Hawkins csavaros és lélektani thrillerje.

A történet három nő élete köré fonódik: Rachel, az alkoholista, mára munkanélküli nő (Emily Blunt) nem képes túllépni házassága összeomlásán, zaklatja és sokszor követi volt férjét (Justin Theroux). A férfi új életet kezd Anna (Rebecca Ferguson) oldalán, akivel közös gyermekük is van. A környéken élő harmadik pár, Megan (Haley Bennett) és Scott (Luke Evans) pedig a külvilág fele teljes és boldog kapcsolatot mutatnak, azonban a nő valójában boldogtalan a házasságában. Hármuk élete akkor kapcsolódk igazán össze, amikor egy éjjel Megan eltűnik, Rachel pedig – bár átitta az ominózus éjszakát és pár óra kiesett az emlékeiből – állítja, hogy látta a nőt egy idegen férfival. Azonban nem mindenki hisz neki.

Hirdetés

Az adaptációt Tate Taylor (Csúnyán szép az élet, A segítség) rendezi, míg a forgatókönyet Hawkins regénye alapján Erin Cressida Wilson írja. A filmben pedig szerepel még Laura Prepon, Edgra Ramírez és Lisa Kudrow is.

Az előzetes egyébként kellően sötét, nagyon pörgős és jó színészi játékoknak nézünk elébe, csak az a fránya magyar szinkron nem hiányzik senkinek. A lány a vonaton októberben kerül a hazai mozikba.

, , , , , , ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments