Hírek

Itt az első néhány képsor A dzsungel könyvéből

dzsungelkonyveA Disney augusztusi D23 expójának egyik legjobban várt filmje Jon Favreau A dzsungel könyve című, CGI-be mártott élőszereplős mozija volt, amiből a helyszínen megjelentek részleteket láthattak. A sztárszereposztással készülő alkotás első képsorait maga a rendező tette közzé Instagram profiljában – közölte a comingsoon.net.

A teljes előzetes holnapra várható, az első néhány képkockát azonban már most láthatjuk. A dzsungelben a farkasok által felnevelt gyermek, Maugli (Neel Sethi) történetét sokan, sokféle módon feldolgozták, elsőként Korda Zoltán, akinek filmjét 1942-ben 4 Oscar-díjra is jelölték, de megjelent a mozikban az 1979-es animációs és az 1994-es élőszereplős adaptáció is. A mostani darabot Jon Favreau, A Vasember és a Vasember 2 rendezője jegyzi, a főbb szerepekben pedig Idris Elba (Sirkán), Ben Kingsley (Bagira) és Scarlett Johansson (Ká) játssza. A Disney klasszikus feldolgozása 2016 áprilisában érkezik a mozikba. Ha ez még nem volna elég: 2017 őszén Benedict Cumberbatch, Christian Bale és Cate Blanchett nevével fémjelzett előzménytörténet érkezik, aminek egyelőre a nem túl kreatív Jungle Book: Origins címet adták, bár azon sem lennénk meglepődve, ha ez így is maradna. Ez lesz Andy Serkis rendezői debütje.

Az előzetes megérkezéséig azonban lássuk a rendező Instagram posztját, amivel a dzsungel mélyére visz mindenkit!

View this post on Instagram

#JungleBook full trailer coming Monday.

A post shared by Jon Favreau (@jonfavreau) on

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com