Jared Leto - Szárnyas Fejvadász

A Magyarországon jelenleg forgó Szárnyas fejvadász folytatásában kapott szerepet Jared Leto, a Suicide Squad Jokerét alakító Oscar-díjas színész.

Újabb híres névvel bővült a Szárnyas fejvadász folytatásának szereplőgárdája, hetekkel a forgatás kezdete után. Eddig is olyan nevekkel büszkélkedett a stáb, mint Harrison Ford, Robin Wright és Ryan Gosling, de most Jared Leto is csatlakozott hozzájuk, akinek a karakteréről eddig semmit sem árultak el – tudtuk meg a Variety.com-ról.

Leto olyan nevezetes filmekben szerepelt, mint a Harcosok klubja, Rekviem egy álomért, Mr. Nobody vagy a Mielőtt meghaltam, amelyért Oscar-díjat kapott. Legutóbb a nézők a Suicide Squad – Öngyilkos osztagban láthatták egy újféle Joker megformálójaként. Az alakításai melett pedig a 30 Seconds to Mars frontembereként ismerheti a közönség.

Arról még nincsenek hírek, hogy Jared Leto pontosan mikor érkezik Budapestre, hogy a Denis Villeneuve (Sicario – A bérgyilkos) által rendezett folytatást forgassa, amely Ridley Scott 1982-es filmje után játszódik évtizedekkel.

A film várhatóan 2017. október 6-án kerül a mozikba.

, , , ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments