hell or high water Előzetest kapott David Mackenzie legújabb alkotása, a Hell or High Water címet viselő amerikai krimi-dráma. A Texasban játszódó film főszerepeiben Chris Pine, Ben Foster és Jeff Bridges.

A sokszorosan díjazott David Mackenzie (Hétköznapi pár, Starred Up) ezúttal egy heist filmet rendezett, amely a texasi táj bevonásával azonnal kiemelkedik a szokványos üldözős macska-egér játékok sorából. Az Új-Mexikóban forgatott film két testvérről szól, akik a családi farm megvédése érdekében bankrablónak állnak. Kettejüket pedig egy rendőrpáros kergeti, akik mindent elkövetnek, hogy a két férfi rács mögé kerüljön.

A testvérpárt Chris Pine és Ben Foster, míg az utánuk eredő párost Jeff Bridges és Gil Birmingham alakítják. De a filmben láthatjuk még Katy Mixont, Dale Dickeyt, Kevin Rankint és Dylan Kenint is.

Hirdetés

A film forgatókönyvét egyébként az a Taylor Sheridan jegyzi, aki az elmúlt évek egyik legerősebb és legszínvonalasabb akciófilmjét is írta, a Sicario – A bérgyilkost. Az egyébként leginkább sorozatszínészként ismert Sheridan mindössze második alkalommal tölti be ezt a szerepet, igaz a következő évben két filmet is ő ír (Wind River, Soldado).

Az előzetes alapján hangulatos lesz a Hell or High Water, szép tájjal, megkapó képekkel és nagyon erős alakításokkal.

A film még augusztusban az amerikai mozikba kerül, magyar forgalmazásáról egyelőre nem tudni.

, , , , , ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments