jenniferlawrence4

Még fut a mozikban az Éhezők viadala befejező része, és a decemberben érkező Joyért pedig Jennifer Lawrence negyedik Oscar-jelölését is begyűjtheti, de most úgy néz ki a színésznő egy újabb remek dologban vesz majd részt: Project Delirium címmel filmet fog rendezni! 

Jennifer Lawrence az Entertainment Weeklynek adott interjúban árulta el, hogy rendezői debütálására készül. Lawrence épp egy vígjáték forgatókönyvét írja Amy Schumerrel (Kész katasztrófa), ezért azt is hihetnénk, hogy ennek filmnek a rendezését vállalta el, hiszen arról is beszélt mennyire imádja a műfajt. De úgy tűnik, két különböző tervről van szó, a Project Delirium munkacímű film jóval komorabb témát dolgoz fel, bár nem tudhatjuk milyen lesz a tálalás. A sztori az amerikai kormány hidegháború alatt zajló, titkos pszichokémiai kísérleteiről fog szőlni, kiindulópontja pedig egy 2012-es New Yorker cikk. A kísérletek során katonákon és veteránokon teszteltek drogokat és más kémiai anyagokat.

Hirdetés

Lawrence azt is bevallotta, tinédzser kora óta erre vágyott, de eddig nem érezte magát elég felkészültnek. Mást egyelőre nem lehet tudni a filmről, sem a szereposztást, sem azt mikor kezdenék el a forgatást.

,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments