going places A Variety értesülései szerint már forog is a Going Places című vígjáték, melyben visszatér A nagy Lebowskiból megismert Jesus Quintana karaktere. A szerepet természetesen ezúttal is John Turturro alakítja.

A hír egyértelműen azt jelenti, hogy a mára kultfilmnek számító 1998-as alkotás spinoffot kap. Turturro nemcsak az ikonikus Jesus szerepében tér vissza, de ő írja és rendezi is a filmet, amely egyébként egy 1974-es francia alkotásra épül.

Hogy remake lesz-e a Going Places, vagy csak ötleteket merít belőle a színész-rendező, azt egyelőre nem tudni. Nyilván valahol kapcsolódnia kell a Les Valseuses címen futó alkotásnak A nagy Lebowskiből megismert karakterhez, így valószínűbb, hogy a francia film csak alapul szolgál majd a spinoffhoz.

Hirdetés

A ’74-es alkotásban egyébként anno Miou-Miou, Gérard Depardieu és Patrick Dewaere szerepelt, a történet pedig egy különös és kissé őrült trióról szól, akik beutazzák Franciaországot, kisebb-nagyobb bűncselekményeket követnek el, később pedig kénytelenek menekülni a hatóságok elől.

A történetet elvileg Turturro is megtartja, mellette pedig olyan nagy neveket találunk a stáblistán, mint Bobby Cannavale, Audrey Tautou, Susan Sarandon és Sonia Braga. A forgatás már megkezdődött New Yorkban, de pontos premierdátuma még nincs a filmnek.

, , , , ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments