Hírek

Jövő ősszel érkezik Tom Cruise kokainbárós filmje

jack-reacher-tom-cruiseEredileg Mena lett volna a címe Tom Cruise nemrég elkészült filmjének, de most átkeresztelték American Made-re (kb. Amerikai gyártmány). Az igaz történetből készült filmben egy repülőgép-pilótát alakít, aki a kolumbiai drogbáró anyagát csempészi. Az eredeti tervek szerint jövő januárban mutatták volna be, most a dátumot eltolták 2017. szeptemberének végére.

A film cselekménye megtörtént eseményeken alapul: Cruise azt az utasszállító pilótát alakítja, aki átigazol Pablo Escobarhoz, a legnagyobb kolumbiai drogbáróhoz, és az ő kokainját röpteti a közép-amerikai országból Amerikába. A dolgok akkor vesznek izgalmas fordulatot, amikor a kábítószerellenes ügynökség (DEA) beszervezi hősünket, és immár kétfelé dolgozik.

Az American Made-et Doug Liman rendezte, aki dolgozott már együtt Cruise-zal (A holnap határa), továbbá az első Bourne-film rendezője és a Matt Damonnal készült összes Bourne-produkció producere vagy executive producere volt.

A film tavaly szeptemberben szomorú ok miatt került be a hírekbe: a stáb két tagja egy kisrepülővel lezuhant a kolumbiai dzsungelben, és meghalt.

Ami Tom Cruise-t illeti, nem kell rá jövő őszig várnunk: hamarosan a mozikba kerül a Jack Reacher: Nincs visszaút, amelyben ismét a közkedvelt, katonai nyomozóból igazságosztóvá lett hőst formálja meg.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com