Hírek

Kelendőek voltak A muzsika hangja című film relikviái

a muzsika hangjaEgy kaliforniai árverésen 1,3 millió dollárért (290 millió forint) kelt el a közkedvelt filmben használt számos jelmez.

Az árverésre bocsátott tételek között volt a Mariát alakító Julie Andrews egyik ruhája, egy barna dirndli ruha, sárga blúzzal, amelyet a Von Trapp család gyermekeinek nevelőnőjeként viselt. A Von Trapp gyerekek által viselt virágmintás rövidnadrágok is kalapács alá kerültek.

Az 1965-ben készült, később több Oscar-díjat is nyert filmről 2010-ben Julie Andrews Oprah Winfreynek, az amerikai televíziózás nagyasszonyának adott interjújában elmondta, hogy annak idején nem is gondolták, hogy a film ilyen sikeres lesz. „Ez indította el az én karrieremet is” ‒ hangoztatta.

A hollywoodi relikviák árverésén kalapács alá került az a festmény is, amely az O’Hara családi birtokot, Tarát ábrázolja az Elfújta a szél című film nyitójelentében. 270 ezer dollárt fizetett érte új tulajdonosa.

A közelmúltban meghalt James Gandolfini egyik jelmeze is árverésre került, amelyet Tony Sopranóként viselt a Maffiózók utolsó epizódjának utolsó jelenetében. Még azelőtt kínálták fel az aukcióra, hogy Gandolfini 51 évesen június 20-án szívrohamban meghalt.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com